Geboortetegel maken

Geboortetegel laten maken

Iets speciaals of toch maar niet?

De geboorte van iedere baby is iets unieks. Een klein wondertje wat binnenkort geboren zal worden op deze wereld en dat wil je natuurlijk aan iedereen laten weten. Misschien heb je er al aan gedacht en wil je iets heel anders doen, iets bijzonders. Immers, dat is je baby toch ook. Tijdens mijn zwangerschap ben ik gaan denken over wat ik eigenlijk wilde doen met de geboorte van mijn baby. Wilde ik hetzelfde kaartje als iedereen of juist iets totaal anders en daardoor iets onverwachts? Met dat idee ben ik op zoek gegaan naar welke mogelijkheden er allemaal zijn om iets speciaals te vinden. En wat eigenlijk het beste bij mij en mijn baby past.

Een persoonlijk geboortetegel voor iedereen, dus ook voor mij ook!

Ik ben tot de ontdekking gekomen dat, naast het bekende geboortekaartje, het tegenwoordig ook mogelijk is om op andere manieren de geboorte van een kindje te vieren. Via uitgebreid zoeken heb ik uiteindelijk een bedrijf gevonden die zich gespecialiseerd heeft in een persoonlijke geboortetegel. Zij bieden een persoonlijk geboorteplaatje aan die je zelf kan ontwerpen om daarna als sierobject neer te zetten. Dit is iets wat me dan ook meteen aanspreekt. Het fijne hieraan vind ik dat het helemaal zelf te ontwerpen is. Het lijk mij niet alleen leuk om dit voor mezelf te kopen maar zeker ook om weg te geven als cadeau aan familie, vrienden of andere bekenden. Om op deze manier de geboorte van mijn baby te kunnen vieren past perfect bij mij. Een persoonlijk geboorteplaatje is dan ook precies datgene waar ik naar op zoek was.

Waarom een geboorteplaatje?

Het design van het geboorteplaatje vind ik stijlvol, eenvoudig maar toch robuust. Hierdoor is het naar mijn gevoel tijdloos en past dan ook perfect in elke kamer. Niet alleen als een momentopname van de geboorte van het kindje , maar zeker ook als herinnering voor de komende jaren. Het is me opgevallen dat, in de vroege maanden van mijn zwangerschap verschillende mensen mij op het hart drukten dat de eerste dagen of maanden na de bevalling zeer snel voorbij gaan. Met als advies om vooral te genieten van elk moment. Ik denk daarom dat een geboortetegel een mooi aandenken zal zijn voor een ieder die hem ontvangt. Voor mijzelf, voor mijn ouders, mijn oma en ook voor mijn kindje dat nog geboren moet worden. Iets tastbaars om naar te kijken. Iets wat aanwezig is om de geboorte, dat bijzondere moment, meer te laten zijn dan alleen een geboortekaartje wat op den duur verhuist naar een fotoalbum op zolder.

Twijfel niet, gewoon doen!

Wat mezelf betreft, ik hoef niet meer verder te zoeken. Voor mij is dit hét perfecte cadeau. Het is zeer origineel en zelf eenvoudig te ontwerpen. Het is een kwestie van de mooiste foto kiezen, uploaden, de bstelling plaatsen om daarna rustig wachten op de levering. Ik zou dan zeker ook iedereen willen aanraden om zelf naar www.geboorteplaatje.nl te gaan om daar ontdekken wat er allemaal mogelijk is. je zal er verstelt van staan!